Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Foto: Jacob Ehrbahn

Foto: Jacob Ehrbahn

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Frikadeller på den sunde måde

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

8 stk. kyllingedeller


  • 300 g hakket kyllingekød (man kan også bruge hele kyllingebryster, der skæres i mindre stykker og derefter blendes)
  • 2 hele æg
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 dl letmælk
  • 50 g hakket persille ( eller anden krydderurt, f.eks. basilikum, karse)
  • 1 rød peberfrugt, finthakket
  • olivenolie til stegning
  • salt og peber Vend det hakkede kyllingekød med salt og peber, derefter æltes der æg og mel i farsen sammen med persille og peberfrugt. Alt efter hvor let du vil have din sunde frikadelle, skal der nu mælk i farsen; er den for tyk, kan du spæde med lidt med mælk. Lad den stå og trække i 15 min. Sæt derefter en pande over med lidt olivenolie på. Lad panden blive varm og tag så en ske og form dine frikadeller. Hvis du er i tvivl om salt- og pebersmagen, kan du eventuelt lave en lille prøvefrikadelle og så komme mere salt og peber i, hvis den ikke har den smag, du syntes. Lad dem få tre minutter på hver side, skru ned for varmen og lad dem stege to min mere. Frikadellen skal være gennemstegt, da det er kylling, vi bruger.

























Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden