0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Bagte rabarber med gedeyoghurt, skovmærke, ristet rugbrøds-krumme og violer

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Colombus Leth
Foto: Colombus Leth

Årstidens dessert. I stedet for rabarber kan denne dessert tilberedes med friske bær eller frugt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når man spiser de første rabarber, ved man bare, at nu kommer en skøn tid med nye og friske råvarer.


1. Rens rabarberne, og skær dem i stykker på cirka 5 cm.

2. Læg dem på en bageplade, og drys med sukker.

3. Bag dem i ovnen ved 125 grader i cirka 15 minutter, indtil de er møre. Køl herefter rabarberne ned.

4. Fordel yoghurten i 4 tallerkener, og læg derpå de bagte rabarber. Pynt med skovmærke og violer, og server med rugbrødskrumme.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts