0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Pomelo med kardemomme-nellike-sirup

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

I denne sirup giver kardemommen en ekstra, krydret kant.

Brug også siruppen på yoghurt og mysli eller bland den med citronsaft og olie til salatdressing.

Sådan gør du
RIST KRYDDERIERNE af i en lille gryde. Bank kardemommekapslerne, så skallen brydes let, kom sukker og vand derpå, og lad det simre, indtil det har opnået en sirupsagtig konsistens. Pil skallen af pomeloen, og fordel den i fire skåle, som overhældes med lidt kardemommesirup. Server med lime.

Kan også fint laves med ananas og mango. Smager skønt til morgenmad, brunch eller som dessert med is.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts