Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

ANDERS SCHØNNEMANN
Foto: ANDERS SCHØNNEMANN
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Hellefisk med fetadip

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Rens og snit løg og fennikel fint. Fenniklen skæres i kvarter, og roden skæres ud først.

Skær fisken i fire stykker. Læg fisk og grøntsager i et lag i en stor bradepande med bagepapir og dryp olien over, drys med lidt salt.

Bag 15 minutter ved 200 grader (ikke varmluft). Du kan også bage fisk og grøntsager i fade for sig, da bagetiden for fisken afhænger af dens tykkelse. Smuldr osten i yoghurten, og server cremen til sammen med ajvar.

Server evt. grøn salat eller dampede grønne bønner til retten. Andre velegnede fiskefileter er fra multe eller hornfisk.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden