0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chai panna cotta

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ingen kagebunde, ingen cremer, i princippet bare krydret fløde, som regel bare vanilje og citronskal, her er krydringen udvidet til en fyldig chaiparfume.

Sådan gør du
Kog fløden sagte i 10 min. med flækket udskrabet vaniljestang, te, krydderierne sukker og citronskal. Lad krydderierne blive i. Blød husblassen ud i koldt vand og pisk den i den varme fløde. Si cremen over i små portionsskåle.

Lad cremen køle i et par timer. Fyld fire cm varmt vand i køkkenvasken og dyp formene i det, et øjeblik. Så er de nemme at vende ud på et fad eller tallerkener. Hvis de stadig ikke vil ud, løsnes de forsigtigt hele vejen rundt med en tynd kniv.

Spis de små krydrede fløjlsbløde basser med tekogte svesker eller bare frisk frugt.