0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Picada

Picada er en aromatisk sovs fra det traditionelle catalanske køkken, hvor den i mange retter bruges som basiskrydderi - for eksempel i fiskesupppe og gryderetter med fisk eller skaldyr.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Foto fra bogen 'Hverdagsmad fra El Bulli'
Foto: Foto fra bogen 'Hverdagsmad fra El Bulli'
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Pak safrantrådene ind i alufolie og rist dem skånsomt i få sekunder på en varm stegepande - pas på, at de ikke brænder. Køl af.

Kom de pillede hvidløg og persillebladene i en lille skål og tilsæt de ristede safrantråde og dernæst olivenolien.

Kør til en grov masse med en stavblender. Tilsæt de ristede hasselnødder, og fortsæt med stavblenderen, til massen er fin og glat.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce