0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Grillet flæsk med sød chilisauce og mormorsalat med æbler og sojamandler

Når den søde chilisauce bliver karamelliseret på grillen sammen med grisen, går det op i en højre enhed: sweet, spicy and crispy.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Sødt og stærkt. Stegeflæsket får nyt liv med sød chilisauce, og en mormorflødedressing over en salat med æbler givet et godt syrligt modspil.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sådan gør du:
Mariner grisen i sød chilisauce i mindst 2 timer.

Rør fløden med citronsaft og sukker, og lad det stå og syrne og blive cremet i stuetemperatur i ca. 1 time.

Rist mandlerne på en tør pande i ca. 3 minutter. Tilsæt soja, og lad den koge helt ind i mandlerne. Hæld herefter mandlerne på en tallerken, og lad dem køle af. Skyl salaten, og skær æblet i fine både.

Grill flæsket på en varm grill i ca. 5-6 minutter, og vend det hyppigt, da det ellers bliver for mørkt på grund af alt sukkeret i chilisaucen.

Anret den grillede gris med hovedsalat med syrnet fløde, sojamandler, æbler og purløg. Server med kogte nye kartofler.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts