0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Kolde bagte æbler, råcreme og syre

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
MARTIN BUBANDT
Foto: MARTIN BUBANDT
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fjern kernehusene, og del æblerne i to. Læg dem med den flade side nedad på et fad, og bag dem i ovnen ved 180 grader i 15 minutter. Lad æblerne køle af i køleskabet.

Bland æggeblommer og flormelis, og pisk det hele sammen på maskine eller med en lille elpisker. Massen skal piskes i mindst 10 minutter, så den bliver helt hvid og luftig. Riv skallen, og pres saften af citronen direkte ned i cremen, og pisk den med i de sidste 2 minutter.

Pil derefter forsigtigt skindet af æblerne, og skær dem i både. Anret dem med råcremen og havesyrebladene drysset over.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts