0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Klassisk kryddersmør med hvidløg og persille

Et stykke grillet brød med hvidløgssmør holder hver gang. Uanset om man har spist det 350 gange, kan man ikke holde fingrene fra fadet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Smag. Fra venstre mod højre: 1. Humus, 2. Mayonnaise, 3. Klassisk kryddersmør med hvidløg og persille og 4. Tzatziki.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Hak hvidløg og persille groft.

2. Kom hvidløg og persille i en blender og blend det godt sammen.

3. Tilsæt smørret lidt ad gangen, og blend det godt sammen med salt og citronsaft.

4. Kom smørret i små beholdere, eller rul det sammen i en pølse i et stykke bagepapir. Eller sprøjt det ud med en sprøjtepose som portionssmør til senere brug, og læg det i fryseren.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.