0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Svinekoteletter med æbleeddike og sellerisalat

Gris og æbler smager bare så godt sammen, mener Trine Hahnemann, der bruger sammensætningen af sin barndoms fynske æbleflæsk på en ny måde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
LARS RANEK
Foto: LARS RANEK

Makkerskab. De søde og syrlige æbler gør grisen godt, og her får koteletterne selskab af æbler i salaten og æbleeddike i både dressing og ved koteletstegningen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4 personer

Sellerisalat
100 g perlerug
2 æbler
200 g knoldselleri
Dressing

4 spsk. hakket mynte
4 spsk. yoghurt, 10 pct.
2-3 spsk. æbleeddike
salt og friskkværnet peber
Koteletter

2 løg
2 gulerødder
4 økologiske svinekoteletter
salt og friskkværnet peber
25 g smør
10 kviste timian
2 spsk. æbleeddike