Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: JACOB EHRBAHN
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Appelsinskyr

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Sådan gør du

Riv skallen af appelsinen. Derefter skæres skrællen af.

Skær kødet i små tern, pas på væden, den skal med i skyren.

Alle ingredienser tilsættes skyren.

Den smager skønt med mysli eller ristet rugbrødsrasp med lidt kanel.

Daggammelt rugbrød ristes/tørres i ovnen, køles ned og knuses i en blender sammen med en anelse stødt kanel.

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden