0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Klassisk rørt tatar

Tataren kan serveres med salat og godt brød, men hvis man har tid og overskud, er sprøde, varme pommes frites fantastisk dertil.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng

Frisklavet. Det er bedst at røre tartaren lige inden den skal spises - optimalt ved bordet. Hvis den opbevars for længe i køleskabet, risikerer man, at kødet misfarves på grund af iltning.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4-6 personer

Ingredienser:
cirka 800 g okseinderlår
2 spsk. finthakkede skalotteløg
1-2 spsk. fintrevet peberrod
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. finthakket persille
1 spsk. finthakket frisk estragon
1 spsk. kapers
3-4 spsk. olivenolie
4 pasteuriserede æggeblommer
salt og peber

Sådan gør du:
Hak kødet, og rør det sammen med de øvrige ingredienser.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts