Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Flemming Lyng
Foto: Flemming Lyng

Frisklavet. Det er bedst at røre tartaren lige inden den skal spises - optimalt ved bordet. Hvis den opbevars for længe i køleskabet, risikerer man, at kødet misfarves på grund af iltning.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klassisk rørt tatar

Tataren kan serveres med salat og godt brød, men hvis man har tid og overskud, er sprøde, varme pommes frites fantastisk dertil.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4-6 personer

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden