0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Hyben-chutney med rosiner

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Anette Nyvang
Foto: Anette Nyvang
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Nanna Mortensen går på Teknisk Skole i Silkeborg, og det var en opgave til alle i klassen:

De fik 4 timer til at lave et produkt, der kunne deltage i DM i syltning. Nanna Mortensen har hyben i sin have, så det lå lige til højrebenet, at det skulle være det. Hun har tænkt i, at det søde og det spicy skulle give hinanden et modspil, og så vil hun anbefale, at man ordner hyben udenfor.

1. Hyben skæres i kvarte, og kernerne fjernes. Bærrene skylles grundigt. Fjern kernehuset i æblerne, og skær dem i tern. Snit chili og ingefær fint.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts