0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grøntsagscrumble

Her er en grøntsagstærte med dejen på toppen. Den smager super, er nemmere at lave end tærte og kan gøres klar til bagning, dagen før den skal serveres. Og udelader man æggene, kan også veganere spise med.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth/Columbus Leth
Foto: Columbus Leth/Columbus Leth

Genial idé. Det er min kollega her på siderne, Carsten Kyster, som har fået den geniale ide at lave en smuldrekage til det salte køkken. Dette er så min version. Du kan variere med alle slags rodfrugter, græskar og løg her i vintermånederne. Tærten smager også godt med en yoghurtdressing, f.eks. rødbedetzatziki.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere