0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Varm mos af ovnbagt butternutsquash og æble

Denne mos startede som grøntsager og frugt omkring en grisesteg, men den er også super i en vegetarisk version som her. Spis vegetardeller, frikadeller eller stegte sild til mosen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Blød og lun. Mos af bagte syrlige æbler og butternutsquash.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

4-6 personer

Ingredienser:

1 butternutsquash eller hokkaidogræskar (ca. 1 kg)
3 syrlige æbler, gerne madæbler (ca. 500 g)
3 fed hvidløg
15 friske salvieblade
3 spsk. olivenolie dl vand
ca. 2 tsk. æbleeddike
salt og friskkværnet peber

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts