0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ribbensstegsmadder

Hvad gør stenaldermanden eller -kvinden, når man ikke må spise praktiske rugbrødsmadder med pålæg? Man bruger selvfølgelig det kolde kød fra gårsdagens steg som ’brød’. Meget praktisk til frokost eller som mellemmad.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Adsbøl
Foto: Mikkel Adsbøl

Frås. Det kan virke som fråseri at skrotte brødet og erstatte det med kød, men ribbensstegs-maden her passer perfekt ind i en palæodiæt, hvor kød og proteiner spiller en afgørende rolle.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst