0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Andepølser i svøb og krydret tomatketchup

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tue Nyboe
Foto: Tue Nyboe

Svøbt. »Ååhhh smager godt«, siger Paul Cunningham om andepølserne, som man godt kan lave uden fedtnet. Også børn vil elske pølsehornene med en mindre heftig ketchup.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det er en gammel Søren Gericke-opskrift, jeg lavede den for mange år siden på Plaza Hotel som en hyldest til Søren.

Grundideen er, at man har 50 procent confiteret kød og 50 procent hakket kalv og flæsk og binder det med 1 spsk. kartoffelmel per kg.
Det vil være en fantastisk at sætte på bordet som natmad til en fest, hvor man har spist god mad, danset og kysset lidt i haven.