0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Chilisyltede drueagurker

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Tue Nyboe
Foto: Tue Nyboe

Syrlige. De saftige og syrlige hjemmesyltede drueagurker er gode at have på lageret som tilbehør til adskillige retter.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Ingredienser:

1 kg drueagurker
100 g havsalt
1 l æbleeddike
300 g rørsukker
1/2 skalotteløg per sylteglas
1/2 tsk. peberkorn per sylteglas
1 tsk. sennepskorn per sylteglas
2 laurbærblade per sylteglas
1 rød chili per sylteglas

Drueagurker er godt tilbehø