0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tartelet med tiger-rejer og drænet yoghurt, hvidløg og citron

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Nytænkning. I princippet er der ikke begrænsninger for, hvilken slags fyld du kan komme i de sprøde tarteletter. Her er der tænkt nyt - og nemt med tigerrejefyld.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tarteletter stammer fra det franske ord tartelette, som betyder lille tærte. I Frankrig spises de oftest som små søde desserter, hvor vi i Danmark fylder de små sprøde containere med en kød- eller grøntsagsstuvning. Her er der tænkt ud af boksen med tigerrejer og yoghurt.

1. Snit hvidløgene fint, og hak persillen groft.

2. Steg rejerne af på en varm pande i olivenolie i 1 minut, tilsæt hvidløg og persille. Steg det sprødt i ca. 2 minutter, smag til med citronsaft, salt og peber.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts