Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Sommerspise. Det lyse kyllingekød er perfekt til lækre sommersalater og varme aftener, hvor de tunge retter ikke frister.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Prøv selv: Sommerens kylling kan varieres i det uendelige

Det skal være let og lyst, når varmen og solen har tag i os. Her er kylling perfekt.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Når sommeren er over os, – og det er den i hvert fald i skrivende stund – er det ikke det tunge skyts, man har lyst til at sætte på middagsbordet. De gule ærter, flæskestegen og brunkålen kan få lov til at vente, til det igen bliver koldt og mørkt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden