0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv selv: Sommerens kylling kan varieres i det uendelige

Det skal være let og lyst, når varmen og solen har tag i os. Her er kylling perfekt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

Sommerspise. Det lyse kyllingekød er perfekt til lækre sommersalater og varme aftener, hvor de tunge retter ikke frister.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når sommeren er over os, – og det er den i hvert fald i skrivende stund – er det ikke det tunge skyts, man har lyst til at sætte på middagsbordet. De gule ærter, flæskestegen og brunkålen kan få lov til at vente, til det igen bliver koldt og mørkt.

I sommervarmen skal det være let og lyst. Og hér er kyllingen i hvert fald én af mine gode venner, som kan varieres i det uendelige. Fra sin position som udpræget søndagsret på mormors, eller måske oldemors spisebord, er den idag blevet til hverdagsmad.

LÆS ARTIKEL

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce