Stegeso. Tina Scheftelowitz tilbereder rødkålen i en stegeso.
Foto: Rune Pedersen

Stegeso. Tina Scheftelowitz tilbereder rødkålen i en stegeso.

Opskrifter

Her er kokkenes hjemmelavede rødkål på 3 måder

Hvad enten du sværger til den helt klassiske, den rustikke eller den rå rødkål til julemaden, kan du få hjælp af Politikens huskokke.

Opskrifter

Der er hjælp til alle, når madskribenterne Tina Scheftelowitz, Carsten Kyster og James Price laver rødkål:

Nogle foretrækker kålen helt mør, andre vil gerne have lidt bid, og andre igen ønsker den helt rå. Her skal du ty til henholdsvis Price, Scheftelowitz og Kyster.

Nogle foretrækker kålen sødlig, andre vil gerne have mere syre. Du finder din egen balance ved at tilsætte mere eller mindre eddike (eller lime) og mere eller mindre ribsgele (og flormelis).

Også krydringen er en smagssag – om man skal give den fuldt skrald eller gå mere klassisk – eller helt nye veje, som Kyster gør i sin asieninspiererede rødkålssalat.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce