0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rimmet torsk med bagt jordskokkepuré, æble, grønkål og sprødt rugbrød

Forretten er inspireret af køkkenchef Martin Riber i vores restaurant i Rosenborggade og hører til blandt mine yndlingsvinterforretter.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

januartorsk. Mange har måske hilst på torsken nytårsaften. Her er torsken ikke kogt, men derimod rimmet.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Drys torsken med salt og sukker samt fennikelfrø og koriander, som er stødt i en morter. Kom film over torsken, lad den marinere i køleskabet natten over.

2. Jordskokkerne skrubbes godt, vendes i lidt olivenolie, drysses med salt og bages i ovnen ved 200 grader i en halv times tid, til de er helt møre.

3. Kom derpå jordskokkerne i en foodprocessor, og kør dem til en puré med smørret, som først er brunet. Smag til med citronskal, salt og peber. Pureen køles af.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts