0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Tebirkes

Tebirkes er mit absolutte yndlingswienerbrød, og personligt har jeg aldrig forstået dem, der kommer smør og ost på. Den skal spises, som den er. Hvis man bor vest for Storebælt, hedder denne birkes med remonce en københavner. Jeg har altid fundet det fascinerende, at man i et så lille land som Danmark har regionale forskelle, når det kommer til navne.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Rør marcipan, smør og sukker sammen til en blød remonce, og sæt den til side ved stuetemperatur.

2. Rul wienerbrødsdejen ud på et meldrysset bord til 56x36 cm. Del dejen i to halvdele på langs, og rul dem begge lidt mere ud, så du har to ens rektangler på 60x18 cm.

OPSKRIFT

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts