Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Grunddej til wienerbrød

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det gode ved wienerbrød er, at det er lavet af den samme grunddej. Så når man mestrer den, kan man bage al slags wienerbrød. Dejen er ikke svær at lave, men den tager tid. Som det gælder så meget andet i livet: Jo mere du gør det, jo bedre bliver du til det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden