0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Små påskeæg med hvid chokolade, citron og hindbær

Ingen påske uden marcipanæg. Disse banditter er peppet op med hvid chokolade, citron og hindbær og vækker lykke hos såvel store som små.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Hvid fryd. Marcipan og hvid chokolade får et twist af citron og hindbær i de små, buttede påskeæg.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Fyld: Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt fintreven skal og saft fra den halve citron, og pisk massen sammen. Smelt 50 g chokolade i en skål over vandbad, og pisk den i. Kom massen i køleskabet en times tid. Form små æg (à 10 g) af massen.

2. Overtræk og pynt: Smelt 100 g chokolade i en skål over vandbad (og temperer den). Dup æggene med chokoladen, og pynt med frysetørret hindbær og citronskal.