0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Pork burger sliders med hoisin, mayo, spidskål, syltet ingefær

Små burgere, de såkaldte sliders, der kan spises som en snack, mens man smalltalker og drikker en øl.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Arkivfoto: Columbus Leth

Gris og asiatisk krydring er et super match som en såkaldt slider.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

2 sliders per mand

Ingredienser

400 g hakket svinekød

2 spsk. soja

1/2 spsk. sesamolie

1 spsk. miso

1 fed hvidløg revet

2 forårsløg

1 spsk. sort sesam

1 spsk. hvid sesam

1/2 spidskål/sommerkål

8 miniburgerboller

1 dl majo

1 dl hoisinsauce

1 skive syltet sushiingefær

chilisauce

Sådan gør du:

  1. Rør kødet sammen med soja, sesamolie, miso, hvidløg, forårsløg og sesamfrø. Lav otte små burgerbøffer på 50 gram stykket.
  2. Snit spidskålen fint.
  3. Grill kødet på den varme grill (som er smurt med olie) i 1 minut på hver side.
  4. Lun bollerne på grillen.
  5. Byg de små sliders/burger op med kål, mayo, hoisinsauce og syltet ingefær. Server med chilisauce.

Tip: Retten kan fint laves med hakket kylling eller okse.