0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sprødsalat med tang

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH

Sprødsalat. Alle slags vintergrøntsager kan bruges.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kom tangen I en skål, overhæld den med kogende vand og lad den trække 10 minutter, sigt vandet fra og klem det sidste vand ud.

Rør dressingen sammen og smag den til. Kom tangen i dressingen og lad det trække, til resten er klar. Skræl rødbederne og riv dem groft eller snit dem fint, og snit kålen fint.

Ved serveringen: Bland dressing og grøntsager og smag salaten til.