0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Butterfly-and med timian og kvæder

Sommerfugl-metoden, hvor man skærer ryggen af fjerkræ og folder den ud, kan man med fordel bruge til en juleand. Det gør, at anden får en mere jævn fordeling af varme på lår og bryster, hvor brysterne får mest varme ved en klassisk stegning, selv om de ikke har brug for så meget som lårene. Metoden betyder også, at man får sprødt skind på hele fuglen. Anden er i princippet også nemmere at håndtere og skære ud, når der skal trancheres lige før middagen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Syre. Kvæder og citron giver syre, bitterhed og friskhed til en fed and - især citron og and er et overraskende godt makkerpar, synes Carsten Kyster. Granatæble er også et fantastisk modspil til anden, som man kan få brug for, hvis man har spist for meget and i december.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst