0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Ristet pølse med vesterhavscreme og kål

Ret nummer fire kræver en god let krydret pølse for at blive en succes. Porreasken og vesterhavscremen kan laves dagen før. Pølserne kan koges om formiddagen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Columbus Leth
Foto: Columbus Leth

Grillsmag. Den krydrede pølse med den fede creme og den friske kål er godt sammen. Den knuste flæskesvær giver retten umami, og porreasken er vigtig: Den giver en røget bitterhed til retten, så man tænker, at det hele har været en tur på grillen.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Start med porrerne: Rens porren, og flæk den på langs. Skil porren af i alle lag, og fordel dem ud på en eller to bageplader med bagepapir. Bag dem, indtil de bliver helt sorte ved 220-230 grader. De bliver ikke nødvendigvis sorte og forkullede på samme tid, så tag dem ud en efter en, når de er klar. Porrerne køles ned og kan smuldres til en fin aske eller severes som hele stykker.

2. Blend vesterhavsosten med majonæse og friskost. Vend det sammen med fintsnittet purløg, og smag til med salt og peber.

3. Pluk kålen i små buketter, og snit dem i tynde skiver på en mandolin. Snit dild og persille fint, og bland det sammen med kålen og eddike. Smag til med salt og peber.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce