0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fyldte æg med avokadocreme

Disse små hapsere kan bruges på et frokostbord, også påskebordet, sammen med rugbrød eller med en salat.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Ditte Ingemann
Foto: Ditte Ingemann

HAPS. Æggene er fyldt med en avokadoæggecreme, og de er både nemme at lave og rigtig dekorative.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

1. Halvér de kogte æg, tag blommerne ud, og kom dem i en skål. Blend blommerne med avokado, salt, peber og citronsaft. Smag til.

2. Fordel cremen i hullet, hvor æggeblommen har været. Du kan evt. komme cremen i en sprøjtepose med stjernetyl, hvilket både er nemt og dekorativt. Pynt æggene med en smule sesamfrø og karse eller spirer. Opbevar æggene på køl, indtil de skal serveres.