Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jesper Glyrskov
Foto: Jesper Glyrskov

Omelet uden æg. Det proteinrige kikærtemel er fin at bruge som basis i en anderledes omelet. Fyldet kan varieres i det uendelige.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kikærteomelet

Denne kikærtepandekage minder ret meget om en omelet. Kikærtemel er utrolig næringsrigt, da det er lavet af tørrede kikærter og derfor ikke kan sammenlignes med mel af kornsorter. Kikærtemel kan købes hos grønthandlere og i nogle større supermarkeder.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

1. Fyld: Hak champignonerne fint, og steg dem på en pande sammen med hvidløg. Brug lidt vand eller olie, så det ikke brænder på. Steg champignonerne i 5-10 minutter, indtil de er svundet ind, og vandet er fordampet fra dem. Put derefter de frosne ærter på panden, og steg dem med, indtil de er tøet op.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden