0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Rødebedesalat med æbler, blåskimmelost og rugknas

Kombinationen af saltbagte og rå rødbeder giver både bid og en god dyb smag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer

600 g rødbeder
100 g grønne linser
2 spsk. grov sennep
1/2 dl solbæreddike
1 spsk. honning
1/2 dl koldpresset olivenolie
1 lille rødløg
2 æbler
25 g blå ost
1/2 dl cremefraiche,
1 tsk. citronsaft
havsalt og friskkværnet peber
2 skiver rugbrød
25 g hasselnødder
5 g frysetørrede solbær
1 håndfuld persille
2 spsk. vindruekerneolie

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts