Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Line Thit Klein
Pr-foto: Line Thit Klein
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ny Claus Meyer-kogebog: Salater skal da bages

Bagte rodfrugter og græskar smager fantastisk i salat-skålen blandet med råt grønt og gode dressinger, mener manden bag Meyers nye salatbog.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Efterårets grøntsager ligger så småt på hylderne – græskar, grønkål, rødbeder, jordskokker og alle de andre rodfrugter – og manden bag Claus Meyers nye salatbog, kokken Lars Scheel, synes, at vi skal lade sæsonens grove grøntsager glide ned i salatskålen.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden