0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

Server crumblen med vaniljeis, flødeskum eller cremefraiche.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lækker og lynhurtig klassiker: Æblecrumble med hasselnødder

Det sprøde låg er med både hasselnødder, havregryn og et lille nip salt, hvilket klæder det sødt-syrlige æblefyld nedenunder.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

6 personer

Ingredienser

Æbler

6 store madæbler

2 spsk. vand

2 spsk. sukker

Crumble

50 g hasselnødder

100 g sukker

100 g mel

100 g koldt smør i tern

50 g havregryn

1 knsp. salt

Sådan gør du:

  1. Skræl æblerne, og skær dem i tern. Kom dem i en gryde med vand og sukker, og bring den i kog under låg. Lad æblerne simre i 3-4 minutter, til æbleternene er blevet lidt møre uden at være kogt ud.
  2. Hak hasselnødderne, og kom dem i en skål med sukker, mel, smør, havregryn og salt. Bland det med fingrene, til det ligner grove brødkrummer. Fordel det oven på æblemassen i et ovnfast fad, og bag ved 200 grader i 25-30 minutter, til den er sprød og gylden.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden