0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Pistacieis med tahin og granatæble

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
COLUMBUS LETH
Foto: COLUMBUS LETH
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Halver granatæblet ved at skære igennem skrællen omkring maven (modsat af igennem blomsten) på granatæblet med en lille skarp kniv.

Bræk skrællen åben. På denne måde ødelægges ingen af kernerne.

Bank/pil kernerne ud i en skål (salatslynge) med vand. De bitre hvide hinder flyder ovenpå og fjernes let.

Eller skær eventuelt æbler i små terninger, udelad kernehuset, og dryp dem med citronsaft.

Ved serveringen
Tag isen ud af fryseren 15 minutter før serveringen. Skær den i skiver eller kugl den op. Dryp tahin og sirup over og pynt med granatæblekernerne.

Du kan godt bruge daddelsirup i stedet for granatæblesirup til isen, men desserten bliver en hel del sødere med daddelsirup, da granatæblesirup er meget syrlig.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden