0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Weekendkræs: Jomfruhummertatar med yuzu, agurk og blomkål

Jomfruhummere har en fantastisk umamisødme med smag af hav. Det bliver understøttet i retten, som kan spises som forret, appetizer eller tapas, af friske, skarpe og syrlige følgesvende som yuzujuice, blomkål, agurk og karse.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Carsten Kyster
Foto: Carsten Kyster

Der er meget hav og friskhed i denne tatar, som dog får lidt sprødhed fra de ristede boghvedekerner.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst