Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Søren Staun Pedersen
Foto: Søren Staun Pedersen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mættende efterårsmad: Fyldt græskar med kylling

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ingredienser

5-6 babygræskar

1 stort løg

1/2 spidskål

400 g hakket kylling

300 g pikant-flødeost

olivenolie

salt

Dressing

1 dl cremefraiche

2 spsk. chilimayo

lidt salt og peber

Sådan gør du:

  1. Græskarrene vaskes grundigt, inden toppen skæres af, og de udhules.
  2. Løg og spidskål hakkes fint og blandes sammen med kyllingekød og flødeost til en fast fars.
  3. Kom farsen i græskarrene, pensl med olivenolie, drys med salt, og bag dem med låg ved 200 grader i ca. 40-50 minutter.
  4. Til dressingen blandes cremefraiche og chilimayo, og der smages til med salt og peber.
  5. Server dressingen til de færdige fyldte græskar.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden