Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Søren Staun Pedersen
Foto: Søren Staun Pedersen
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Mættende efterårsmad: Fyldt græskar med kylling

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Ingredienser

5-6 babygræskar

1 stort løg

1/2 spidskål

400 g hakket kylling

300 g pikant-flødeost

olivenolie

salt

Dressing

1 dl cremefraiche

2 spsk. chilimayo

lidt salt og peber

Sådan gør du:

  1. Græskarrene vaskes grundigt, inden toppen skæres af, og de udhules.
  2. Løg og spidskål hakkes fint og blandes sammen med kyllingekød og flødeost til en fast fars.
  3. Kom farsen i græskarrene, pensl med olivenolie, drys med salt, og bag dem med låg ved 200 grader i ca. 40-50 minutter.
  4. Til dressingen blandes cremefraiche og chilimayo, og der smages til med salt og peber.
  5. Server dressingen til de færdige fyldte græskar.

Læs mere:

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden