4 personer
Tilberedningstid: Cirka 30 minutter (når grillen er klar)
Ingredienser
4 frilandskoteletter m. skaft
olie, salt og peber
3 dl quinoa
Salat
1 spidskål
3 forårsløg
4 paraguayo
100 g blåbær
100 g fetaost i blok (ikke tern)
60 g saltmandler
Dressing
2 spsk æbleeddike
½ dl olivenolie
2 tsk sennep
4 tsk hyldeblomstsaft
salt og friskkværnet peber
Sådan gør du:
- Tænd grillen. Koteletterne kan også tilberedes på pande. Kog 6 dl vand op i en gryde, tilsæt quinoa og ½ tsk. salt og i ca. 15 minutter, til den er mør.
- Pensl koteletterne med lidt olie og krydr med salt og peber, lad dem gerne ligge tildækket på køkkenbordet til de skal grilles/steges.
- Klargør imens salaten. Rør dressingen sammen. Snit spidskålen fint. Rens forårsløg, og snit det fint. Skyl paraguayo og skær dem i skiver rundt om stenen. Skyl bærrene.
- Grill koteletterne på direkte varme 2 minutter på hver side, flyt dem herefter til indirekte varme og steg videre cirka 5 minutter på hver side. Når de begynder at safte skal de vendes, og når den anden side safter er de klar - de må godt være let rosa indeni. Alternativt kan du stege dem på en pande, gerne en grillpande ved høj varme. Først samme som på grill, skru herefter ned og steg videre som angivet ved grill.
- Når quinoaen er kogt hældes eventuelt overskydende vand fra, og den kommes i en rummelig salatskål. Lad det afkøle let, og vend dressingen i. Kom herefter spidskål i, og vend rundt. Hak mandlerne groft.
- Færdiggør salaten ved at komme paraguayo, bær, hakkede mandler og smuldret fetaost over. Server salaten til de grillede koteletter.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter