Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Prøv Politikens nye grønne madmagasin Læs mere

Eva H. Tram
Foto: Eva H. Tram
Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Forkæl familien med en sød dessert: Issandwich med brombær

Her er en dessert, som vil fryde både børn og voksne.

Opskrifter
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

3 styk

Ingredienser

120 g sukker

140 g muscovadosukker

140 g blødt smør

1 æg

240 g hvedemel

1 1/2 tsk. bagepulver

1/2 l god vaniljeis

20 brombær

Sådan gør du:

  1. Start med at lave dine cookies. Pisk sukkeret luftigt med smørret, og slå herefter ægget i. Pisk ægget ud, og tilsæt hvedemel vendt med bagepulver under omrøring.
  2. Sæt dejen tildækket på køl en times tid, og rul den herefter ud til kugler på størrelse med golfbolde. Sæt seks kugler på et stykke bagepapir, og giv dem et let tryk med flad hånd på toppen.
  3. Bag småkagerne i en forvarmet ovn ved 180 grader i 15 minutter. Lad dem køle let af på pladen, inden de flyttes.
  4. Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den tø let op. Vend brombærrene i, og sæt den tilbage i fryseren i et par timer.
  5. Saml issandwichene ved at lægge en kugle brombæris imellem to cookies. Sæt issandwichene tilbage i fryseren indtil servering.

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden