0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Lær tricket: Sådan laver du den perfekte stempelkaffe

Opskriften har Marie Holm lært af Klaus Thomsen fra The Coffee Collective. Og den virker hver gang.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Opskriften kommer oprindeligt fra Klaus Thomsen, medstifter af The Coffee Collective, hvor Marie Holm er stamgæst.

Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Drikke
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

60 g gode hele kaffebønner
1.000 g vand

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce