0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Begår du også fejlen? Tag med i Marie Holms kaffeskole, og få hemmeligheden bag en god stempelkaffe

Marie Holm vil lære dig at lave god kaffe. Første lektion handler om, at du sagtens kan brygge på en gammel kande, så længe bønnerne er gode.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Claus Nørregaard
Tegning: Claus Nørregaard
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg voksede op i noget så sjældent som et hjem uden kaffemaskine. Hjemme hos os drak vi te, og når der kom kaffedrikkende gæster på besøg, fandt mine forældre den knaldorange stempelkande frem: en af de tidlige Bodum-kander, som stadig fungerer upåklageligt. Så bryggede vi på Brugsens bønner, en stærk sort sag, som krævede godt med mildnende mælk.

I mange år var det sådan, jeg drak kaffe. Lige indtil midten af 00’erne, hvor mit forhold til kaffe blev ændret for altid.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere