0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Urtesalat med vilde planter og syltede rødløg

Inden længe kan du støvsuge haven eller vejens rabatter for de mest potente og smagfulde vilde planter. Tilsæt masser af fyld i form af urter, æg, syltede rødløg og en smagfuld salsa verde.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

En stor, saftig salat er altid sagen. Og hvis du ikke har en have med planter, kan du klare fourageringen i supermarkedets krydderurteafdeling.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Tilbehør til 4 personer
Arbejdstid: 15 min.
Samlet tid: 3 t.

Syltede rødløg:
2 store rødløg
2 dl æblecidereddike
1 dl sukker
1/2 dl salt
1 dl vand

Salsa verde:
2 dl plukket persille
4 ansjoser i olie
1 fed hvidlød
4 spsk. kapers
3 spsk. friskpresset citronsaft
1 dl olivenolie
sort peber
50 g hasselnødder
4 æg
1 liter spæde salater og urter.
Du kan vælge mellem disse, tage dem alle eller tage noget helt andet, du holder af: spinatblade, grønkålsblade, mælkebøtteblade, skvalderkål, havesyre, kørvel, fennikeltop, persille, basilikum

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Annonce

  • Columbus Leth
    Aspargessæson
  • Ditte Ingemann
    Her er vores 10 grønne favoritter
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber