0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nye kartofler i løvstikkesalsa

Jeg er vokset op med duften af en ordentlig suppevisk af løvstikke, porretop, persille og timian i gryden med kraftben. Løvstikke smager pebret af et miks af selleri og persille og er en fast bestanddel af suppeurter. Her er den serveret som salsa med nye kartofler.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Løvstikke er også fantastisk drysset på stegt kød med en klat smør, bagt med i brød eller som en del af en salat.

Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Salater
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Samlet tid: 25 min.

50 g ristede hasselnødder
2 kg nye, kogte kartofler
1 bundt løvstikke
1 tsk. revet citronskal
1 dl olivenolie
1 tsk. salt
1/2 tsk. peber
1 spsk. ristede boghvedekerner
spiselige blomster og ekstra urter på toppen

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce