0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hvis du har tid til at bage i dag: Fastelavnsboller med hindbærskum

Fastelavnsboller lavet på vandbakkelsesdej kan sagtens fyldes med en mere klassisk kombination af creme og flødeskum, men denne sag med hindbærskum- og marmelade vil med garanti vække glæde i maven.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen
Foto: Nadia Mathiasen

Det syrlig-søde og cremede hindbærskum smager fantastisk inden i de sprøde vandbakkelser.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

ca. 16 styk

80 g smør
2 dl vand
2 tsk. sukker
100 g hvedemel
3 æg
16 tsk. hindbærmarmelade
flormelis til pynt

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce