0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Nemme, vidunderligt velsmagende og ret fine: Vandbakkelser med vaniljecreme

Vandbakkelsen er en lille bolle gjort på vand, mel, smør og æg. Den puffer op i ovnen og kan herefter fyldes med flødeskum, syltetøj, frugtkompot eller som her en klassisk konditorcreme.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mike Karlsson Lundgren/Freelance
Foto: Mike Karlsson Lundgren/Freelance

Vandbakkelsen har fortjent at komme tilbage på de danske festborde.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 4 personer
Arbejdstid: 30 min.
Samlet tid: 1,5 time

Creme
korn af 1/2 vaniljestang
20 g majsstivelse
75 g sukker
3 æggeblommer
1/4 l sødmælk

Læs artiklen nu, og få Politiken i 30 dage

Få adgang til hele Politikens digitale univers nu for kun 1 kr.

Læs videre nu

Annonce