0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Forårets skønneste kage: Rabarbertærte med marengslåg

Denne tærte er en opdatering af den kendte tarte au citron, hvor citroncremen er udskiftet med syrlig rabarber, der skaber en klassisk treenighed mellem den søde marengs og den smørsprøde tærtedej.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Chris Tonnesen/Freelance
Foto: Chris Tonnesen/Freelance

Marengsen kan med fordel fordeles oven på rabarbertærten med en sprøjtepose med stjernetyl.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Dej
125 g koldt smør
200 g hvedemel
50 g mandelmel
100 g flormelis
1 æg

Fyld
400 g rabarber
1 dl sukker
½ vaniljestang, kornene heraf
3 æggehvider, svarende til 2 bægre pasteuriserede
200 g flormelis

Sådan gør du:

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Annonce

  • Columbus Leth
    Aspargessæson
  • Columbus Leth
    Rappe rabarber
  • Lene Samsø
    6 opskrifter med ramsløg