0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Overtrukket med ganache: Hindbær-rabarber-mandler

Letristede mandler drageret i syrligsød rabarberganache og vendt i syrligt hindbær-rabarber-støv. Mandlerne bliver forårsfine og får en helt fantastisk smag.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Maja Ambeck Vase
Foto: Maja Ambeck Vase

Bedre end købte luksusmandler: Overtrukket med rabarberchokoladeganache og hindbærrabarberstøv er mandlen en lille vidunderlig mundfuld.

Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sødt og bagværk
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

50 g mandler uden skal
100 g hvid chokolade
100 g rabarber
50 g sukker
1 spsk. vand
korn af 1/2 stang vanilje

Drys
3-4 spsk. frysetørret rabarberstøv
3-4 spsk. frysetørret hindbærstøv

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce