0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Opgraderet rødgrød med fløde og råsyltede rabarber

Med friske, knasende råsyltede rabarber og et bittert tvist fra sprøde kakaonibs opgraderes den klassiske rødgrød med fløde enkelt og smukt til en festlig midsommerdessert.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Stine Christiansen/Skovdal Nordic
Foto: Stine Christiansen/Skovdal Nordic

Den bløde rødgrød suppleres med sprøde elementer i form af råsyltede rabarberskiver og kakaonibs.

Sødt og bagværk