0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Her er opskriften på en lækker hjemmelavet andesauce

Her får du kok og madskribent Pernille Skjødts guide til, hvordan du laver andesauce - med eller uden din egen andefond.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Heidi Skibsted
Foto: Heidi Skibsted
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er flere muligheder, når du skal lave andesauce. Du kan vælge selv at koge din andefond selv eller tage den hurtige genvej med en færdig andefond eller bouillonterning.

Hvis du vælger at bruge en færdiglavet fond, så kan du med fordel stege hals, kråser og vingeled i gryde sammen med lidt skalotteløg, tilsætte rødvin reducere lidt. Hæld færdig andebouillon ved og lade det simre 30 minutter og give lidt ekstra smag. Sigt det og lav saucen færdig på samme måde som metoden som beskrevet med sauce tilberedt med din egen hjemmelavede andefond.

Bliv en del af Politikens madunivers!

Få fuld adgang til alle artikler på politiken.dk inkl. et helt madunivers med 750 grønne opskrifter og i alt over 2000 opskrifter og madartikler.

Prøv første måned for 1 kr.

Annonce