0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Italienske risottokugler: Arancino med radicchio

Arancino kan spises som en snack inden middagen. Men start dagen før, så risottoen kan nå at sætte sig, så bliver de bedst.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Line Thit Klein
Foto: Line Thit Klein

Hårde udenpå og bløde og cremede indvendigt. Det er de færreste, der kan nøjes med én arancino.

Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Tilbehør
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Til 10 styk

Arbejdstid: 50 min.

Samlet tid: 2,5 t.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce